Road 2 Challenge

Ieder jaar wordt er een wedstrijd georganiseerd waarbij alle Limburgse clubs deelnemen: de Limburg Men Challenge. Daarbij worden door elke club 20 spelers afgevaardigd (per categorie 10 spelers). Millennium hanteert daarvoor een apart klassement (R2C) dat gevoed wordt door het Men's Day regelmatigheidscriterium. De nrs. 1 t/m 10 in elke categorie zullen uitgenodigd worden voor de Limburg Men Challenge. Wel dienen er minimaal 50% van de wedstrijden gespeeld zijn. De laatste wedstrijd die hiervoor meetelt is die van 26 juni (verplaatsing naar Georghausen). De Limburg Men Challenge telt ook mee voor het regelmatigheidscriterium.

 

STAND PER 14 juni 2024

Let op: in deze stand is ook het minimaal aantal punten (aanwezigheid: 2; verlies match:1) dat spelers die meegaan naar Georghausen bijgeschreven krijgen verwerkt. Daar kunnen nog punten bijkomen: bij square +2; bij winst +4 en bij winst Millennium +5). De groen gemarkeerde spelers zijn al zeker van hun plaats in de Limburg Challenge. De oranje spelers zijn voorlopig gekwalificeerd. De gele spelers kunnen zich kwalificeren mits ze inschrijven voor Georghausen. De definitieve lijst wordt onmiddellijk na de wedstrijd in Georghausen gepubliceerd.

De Limburg Challenge vindt plaats in HASSELT en is vervroegd naar vrijdag 28 juni. Laat de Captain weten of je al dan niet beschikbaar bent: klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 Stand R2C Cat1 per 14 6

 

 
  R2C Cat2 10 5  

 

    

Related Articles